2010. július 27., kedd

Mit ne mondj még az első randin... 3. rész

"Anyukám is így daueroltat!”
Az összehasonlítás is kínos lehet. Senki sem szeretne hasonlítani a jövendőbelije volt kedveséhez vagy mamájához!

„Indulás előtt ellenőriztem a nevedet, nehogy összekeverjem!”
Emellett nem szerencsés elmesélni azt sem, hogy hányadik „első randevúnk” az illető.

„Gyantázod?”
A beszélgetés alatt mindenki szeretné minél jobban megismerni a másikat, mégsem szabad az első randevúnak vallatásnak vagy kihallgatásnak tűnnie. Semmiképpen ne hánytorgassuk a múltat, az anyagi hátteret és kerüljük a kínos vagy a szexuális témákat is!

„Keresztelkedj meg, hogy templomban esküdhessünk!”
Az sem szerencsés, ha az első randevún túlságosan előreszaladunk. Kerülendő téma: a közös vakáció, az összeköltözés, a családalapítás, az esküvő időpontja vagy a születendő közös gyerekek száma és neve.

„Amiben nem kötök kompromisszumot…”
Van, aki semmit sem bíz a véletlenre és célirányosan ismerkedik. Mindent tudni akar párja előző életéről és túl határozott elképzelései vannak a jövőt vagy a jövendőbelijét illetően. Használjon-e rúzst, öltözzön-e elegánsan, mennyi szabadidőre lesz szüksége, a hobbijához és a barátokkal szervezett programokhoz és természetesen nézze végig vele a dereztöttösi fűszálegyengető válogatott soron következő döntőjét!

„A számlát a hölgynek legyen szíves!”
Modern világunkban elfogadott, hogy az első randevún ki-ki fizesse a maga részét, de egyértelműen jó pont, ha a férfi természetesnek veszi, hogy Ő állja a számlát.

"Nálad vagy nálam?"
De még a mai modern világban sem divat az első randin a túlzott testi közeledés!