2009. december 21., hétfő

Valós társkeresés


Társkeresőink egzisztenciával rendelkező, értelmiségi emberek, akik személyesen regisztráltak budapesti irodánkban. A személyes találkozó megnyugtató szűrőt jelent klubtagjaink számára: társkeresőink valós személyek, s testi-lelki párjukat keresik.

Jöjjön el hozzánk Ön is!
www.duals.hu
Duals Társkereső Klub

2 megjegyzés:

  1. Kedves Bús Tímea!
    Örülök, hogy végre van egy társkereső aki tényleg az emberek igényeit nézi, és az ideális párt keresik a segítséget kérőknek! Nagyon tetszik a munkátok! Csak így tovább!
    Eszti

    VálaszTörlés
  2. Kedves Bús Tímea és Duals Társkereső Klub! Nagyon jó ötletnek tartom, hogy nem interneten történik a regisztráció, hanem személyesen: így valóban megismerik a társkeresőt az iroda alkalmazotjai és személyre szabott ismerkedést biztosítanak. Találtam egy cikket ezzel kapcsolatosan.
    1. Ahhoz, hogy valaki taggá váljon, el kell jönnie hozzánk személyesen, a Kleopátra-házban található irodánkba. Minden érdeklődővel telefonon beszéljük meg a személyes találkozó időpontját, csak előzetes bejelentkezés alapján fogadunk társkeresőket. Arra törekszünk, hogy egyszerre csak egy társkereső legyen az irodában, ez a diszkréció sokak igénye. Az irodában irodánk egy munkatársa fogadja a társkeresőt, és mutatja be az irodai ismerkedést, a Duals működését.

    VálaszTörlés