2012. március 21., szerda

Találkozó vagy telefon?

Több, mint kétszázmillió szingli társkereső keresi párját az interneten itthon és világszerte. Nehézséget okoz az, hogy nem lehet mindig tudni, ki bújik meg valójában egy társkereső oldal profilja mögött. A társkereső oldalak szerint a párt keresők szívesebben ismerkednének telefonon, de nem szívesen adják meg a számukat egy teljesen ismeretlen személynek.

Erre a problémára nyújt megoldást a magyar fejlesztésű PinkCaller, melynek segítségével a társkereső profiloldalról lehet telefonálni.

A PinkCaller abban segít, hogy a leendő partnerek a saját profiloldalukról hívhatják fel egymást egyetlen kattintással, akkor is, ha nincsenek gépközelben és anélkül, hogy az érdeklődők megszereznék egymás számát. Azt is megválaszthatják, hogy mikor szeretnének hívást fogadni. Ha nem szeretnék többet használni ezt a szolgáltatást, akkor egyetlen kattintással letilthatják az érdeklődőket.

Mi a Duals Társkereső Irodánál azt gondoljuk, hogy ez egy remek találmány, mely ismét magyar emberhez fűződik, de mi jobban hiszünk a személyes találkozásban és a hagyományos társkeresésben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése